Waterleiding

In de keuken, het toilet, de badkamer en zelfs in de tuin. Een inbouwreservoir in uw toilet, de installatie in uw nieuwe keuken of een handige buitenkraan? Wij kunnen dit voor u realiseren. Direct kokend water? Ook geen probleem met bijvoorbeeld een Quooker kraan, dit kan zelfs samen met gewoon warm en koud water uit één kraan. Uiteraard met een beveiliging tegen kleine handjes.

Badkamers

De badkamer is een plek om te ontspannen en deze kunt u geheel naar wens samenstellen. Naast het leidingwerk, verwarming, sanitair en ventilatie verwezenlijken we ook volledige badkamers. Een inloopdouche? Klassiek bad op pootjes? Inbouwkranen? Kleine ruimte? We denken graag met u mee over een oplossing die goed bij u en uw situatie past.

Riolering

Een goede binnen- en buitenriolering is erg belangrijk om verstoppingen te voorkomen. Een afvoer voor water is niet alleen noodzakelijk, het wordt ook als designelement toegepast zoals bijvoorbeeld een douchedrain. Het is zelfs mogelijk dit bijna onzichtbaar in uw tegelvloer te verwerken.

De Feart 49
9222 NT
Drachtstercompagnie
Tel. 0512 - 516 704
Mob. 06 - 520 644 06
riekeledeboer2@gmail.com

KvK: 01109916