Electrotechniek

Een extra groep in uw meterkast? Extra wandcontactdozen in uw woonkamer? Graag leggen we dit voor aan u. Daarnaast helpen we u graag met het uitzoeken van fraai uitziend schakelmateriaal. Wanneer het gaat om een grote uitbreiding of volledig nieuwe installatie wordt deze helemaal doorberekend aan de hand van uw wensen, er wordt dan ook meteen gekeken naar een goede spreiding van de belasting. Ook voor het installeren van zonnepanelen kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Huisautomatisering

Niet alleen de thermostaat is op afstand te bieden met uw smartphone, dit kan met uw hele huis! Met huisautomatisering, ook wel domotica genoemd, kunt u bijvoorbeeld uw verlichting dimmen of van kleur laten veranderen om een andere sfeer te creëren. Ook het op afstand bedienen van een rolluik of zonnewering is mogelijk en zelfs het openen en sluiten van uw gordijnen. Of wat denkt u van het direct aflezen van uw energieverbruik via een display aan de muur?

Verlichting

LED, spaarlampen of halogeen: verlichting is er in veel soorten in maten. Pas de verlichting in en rondom uw huis aan aan uw wensen door het bijvoorbeeld te dimmen of van kleur te laten veranderen, zo creëert u gemakkelijk de op dat moment door u gewenste sfeer. Een lichtpunt in het midden van de kamer, inbouwspots, of stijlvolle lichtpunten aan de wand; we denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Ventilatie

Een goede ventilatie is van groot belang voor een gezond binnenklimaat, zeker in een moderne goed geïsoleerde woning. Vergeet hierbij ook niet het onderhouden van het ventilatiesysteem om het goed te laten functioneren. In badkamer en keuken is het belangrijk om vochtige lucht snel af te voeren om problemen met vocht en schimmels te voorkomen.

De Feart 49
9222 NT
Drachtstercompagnie
Tel. 0512 - 516 704
Mob. 06 - 520 644 06
riekeledeboer2@gmail.com

KvK: 01109916